Electrobazar

Retur produse

Retur gratuit in 10 de zile

Daca un produs achizitionat de la www.electrobazar.ro nu te multumeste 100%, il poti returna gratuit in 10 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii, fara nicio explicatie.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Toate detaliile de ordin legal referitor la returnarea produselor pot fi consultate si in documentul Termeni si Conditii.

Conditii pentru returnarea produselor

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, adica sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. 

Returul se face cu etichetele iniitale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Atentie!

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, produsul va fi reexpediat catre client, fara a rambursa valoarea acestuia.

Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): “Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14.


Cheltuieli de returnare

Taxele de transport aferente returului comenzii, precum si cele aferente transferului bancar vor fi suportate de catre client.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur, prin transfer bancar.


Procedura de retur

 1.Trimite un e-mail la office@electrobazar.ro cu urmatoarele informatii:

  • Numar factura
  • Nume Produs
  • Motiv Retur
  • Cont IBAN
  • Nume Titular Cont

  1. Vei primi in scurt timp un e-mail de confirmare a solicitarii si a contului bancar.
    3. Vei fi notificat de curierul TNT prin sms/apel telefonic, referitor la ziua si ora ridicarii coletului.
      4. Din momentul primirii coletului in depozitul nostru, in termen de 14 zile calendaristice iti vor fi rambursati banii, indiferent de metoda de plata folosita.

ATENTIE! Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!

Cerere de retur anulata
Daca cererea ta de retur a fost anulata, atunci e posibil sa fi avut loc una dintre situatiile:

Te-ai razgandit si nu ai mai predat coletul curierului.

Curierul te-a sunat de trei ori, dar nu a reusit sa te contacteze.

Daca stii ca nu s-a intamplat asa, te rugam sa ne trimiti un mesaj pe office@electrobazar.ro sau sună-ne la +40730711728